søde billeder med citater anatomi kvinde

Hun tager selvfølglig døren af toilettet for som hun selv har tænkt sig frem til så må det jo være sådan at der nu ikke er nogen der kigger ind af nøglehullet. En blondine har forvildet sig med til. Bondemanden svarede: Så for søren da, det er helt korrekt, jamen så må du gerne tage et får. Hvis man virkelig vil have en god joke at grine af, så kan blondine jokes ofte være det helt rette svar. De tror at der er nogle, der tager billeder af dem. Der var tre kvinder ude i en ørken. Til sidst siger chefen: jamen hvad er der dog galt med dig? En mand kommer ind på en bar og falder i snak med bartenderen der er kvinde. En dag løber den væk hjemmefra hvilket man jo godt forstår. En blondine er på sit arbejde og sidder og græder så meget så næsten ingen af de andre medarbejdere kan koncentrere sig. Dernæst siger den ene: Der er mørkt hernede, synes du ikke også? Blondinen svarer: Nej, for vi skal flytte. 20 minutter senere da manden har drukket sin kaffe færdig går han ud på toilettet og finder blondinen med et reb bundet om storetåen. De skyndte sig ud i deres bil og med fuld fart kørte de væk. Læreren klapper og siger, Meget flot, hvordan vidste du det?

Søde billeder med citater anatomi kvinde - Blondine Jokes

Så skal der først og fremmest lige lyde et stort tak fordi du læser med endnu. Der sker dog det, at efter et par minutter falder blondinen lige pludselig død om og helt rød i hovedet. Blondinen svarer: Nej da, får jeg kan ikke se hvad vægten siger, når jeg ikke har briller på Hvordan får man en blondine til at dumpe i diktaten? En blondine gik ind i en butik og sagde til ekspedienten: Hej, jeg vil gerne købe gardiner til min computer. Hun ringer efter konkurrencen til sin kæreste og er helt grædefærdig. I øvrigt så er det din finger, der er brækket. De kan aldrig finde ud af, hvem moderen til det andet barn. Den rødhåret siger: Meow meow og politimanden tror det er en kat og går videre. Nå da, jamen skal du så ikke tænder for vandet, du kan jo ikke skylle shampooen ud af håret uden vand Nej da, for se bare her, der står Tørt hår på flasken. Det ved jeg ikke.

Videos

Young French salope in my med.

Gratis piger: Søde billeder med citater anatomi kvinde

Hvad er det man kalder en klog blondine? Hun kendte faren på den ene, men ikke på den anden! Det er fordi de aldrig kan finde ud af opskriften. Der var engang to blondiner. Bartenderen svarer så: Tja det vil jeg gerne, men husk lige på at jeg altså selv er blondine. søde billeder med citater anatomi kvinde

En tanke om “Søde billeder med citater anatomi kvinde”

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *