byer og områder som: Hune, Rødhus, Kryle, Bredbjerg, Saltum, Pandrup, Kaas, Grønhøj, Kettrup bjerge, Ingstrup og Løkken. Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning og kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. 2, medlem af brancheorg. Hos home Blokhus Løkken er vi meget opmærksomme på det lokale marked. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i, at rådgive købere. Tabte disciplinærsager 0 klager *Oplysningerne om solgte boliger, klager. 9,1 9,4 Vil du anbefale mæglerforretningen til andre?

Videos

Real Hot Horny Babes Masturbating at Home m/babes.

Ejendomsmægler home Blokhus/Løkken: Sommerhus til salg saltum villige damer

Vedrører de seneste 12 mdr. Leder du efter ny bolig, eller ønsker du eksempelvis at købe hus eller grund tag da endelig kontakt til os allerede i dag. 9,0 9,4 I hvilken grad forklarede ejendomsmægleren sammensætningen af salgsomkostningerne (salær, offentlige omkostninger osv.) ved handlen? Hos home Blokhus Løkken er vi altid villige til at tage en uforpligtende snak om din boligsituation. I forbindelse med en afsluttet bolighandel udsender Boligsiden et spørgeskema til køber og sælger for at afdække deres tilfredshed med mægleren. Hver enkelt ejendomsmægler i virksomheden gør en dyd ud af at sørge for, at du som kunde er tilfreds og føler dig informeret og sikker i alle bolighandlens faser. 8,6 8,8 Ud fra dine samlede erfaringer, hvor tilfreds er du så alt i alt med mæglerforretningen? Butik, landsdels-gennemsnit, vil du anbefale mæglerforretningen til andre? 9,2 ud af 10 Sælgeranbefaling 6,7 ud af 10 Køberanbefaling. 8,3 9,0 I hvilken grad havde ejendomsmægleren et godt kendskab til boligen? 8,8 9,1, hvor tilfreds eller utilfreds var du med gennemgangen af de handelsdokumenter (formidlingsaftale, købsaftale, salgsprovenu som ejendomsmægleren udarbejdede i forbindelse med salget af boligen? Den samlede anbefaling er gennemsnittet af anbefalinger fra alle købere og sælgere. 9,0 9,3 I hvilken grad var prisen på ejendomsmæglerens ydelse passende? Hvor tilfreds eller utilfreds var du med ejendomsmæglerens rådgivning i forbindelse med den afsluttende forhandling? 8,5 9,3 Hvor tilfreds eller utilfreds var du med ejendomsmæglerens information om processen i forbindelse med købsaftalens indgåelse?

En tanke om “Sommerhus til salg saltum villige damer”

  1. Hos home Blokhus Løkken har vi ejerlejligheder. Vi udfører gerne en gratis salgsvurdering. Leder du efter ny bolig, eller.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *